登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 9 28 夜馬 練馬師王 .... 靠霊媒
Author 9 28 夜馬 練馬師王 .... 靠霊媒
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2022-09-26 on 00:58
四個馬房出七隻,除非航哥發神威,餘下 沈 方 韋 三個馬房,如果賠率個個四至五倍,點買?

控盤員已漸上手,熱門有三四倍俾你已吸引,結果遲早同騎師王一樣,中就贏粒糖,輸就輸間廠。遲 d 整九埸夜馬就唔駛點預我了。

正如船主引證我之前講坐底贏兩場就可爭王,靜係剛剛日馬,有五隻六個月以上冇出賽傷病馬,三隻鍾入來,除了練馬師圍內知進度之外,我地就靠霊媒, 多過霊感了。。。。 尾埸隻第三名"勝得威風"就緊幇蔡神仙稱王了,我地就"輸到發風"了。

如果。。。。如果啊。。。。韋哥唔夾噤多場冒牌希哥,另外, 方仔七隻又唔係俾拉叔騎五隻, 信心大d. 但依然果句,買兩家四五倍,等於兩倍半。 正正是修爺早前已預知一樣。。。。 唔值得研究。

Profiles of marko   
marko

China
發表於: 2022-09-27 on 17:34
唔駛揾羅蘭問米幇了,等我話你知算了。

航哥練馬師王係大熱身份,3.60倍,出七隻,宜家早期已有兩隻大熱門之故。

佢一個賽馬日出七隻馬(包埋日馬),自2015年至今,共有106次,得 2win = 2次(練王唔夠分?)得2win 1place 又係得2次. 冇了,最多係如此 =1.88% 。 又是打埋本俾我都唔買如此賠率。

(航哥好人,尾埸隻俾馬雅騎,已提示我地,輸阻。。。叫騎師個名 =“媽亞”,唔好怨佢!!)

由于香庫精通扒冷之仕,我到好希望聼下佢地點睇點選了。(有個節目好似叫乜乜”賽前/後你點睇",講明先,“賽後我點死" 留番俾我啊!)

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2022-09-27 on 21:02
睇到入錯行大熱,真心想問練馬師王有冇好似食馬咁,如有應該都好多人食行哥。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1541
發表於: 2022-09-27 on 22:02
「練王」1號大熱幾乎必死,是一個微妙啟示,馬迷要真金白銀付出,才看得通透。

那邊「騎王」大潘也是熱唔透,雷田二人又不在陣,再加上絕大部份練馬師已開齋,這晚賽事是像霧又像花。

未開糊騎師中,按過往攤路是洋腸行先。

Profiles of shimari   
marko

China
發表於: 2022-09-27 on 23:17
正如修爺所言, 我先嚟問自己,唔見了拉叔 田泰安 蘇兆輝,余下邊個最有份量(不理騎乜馬了)。。。。。。阿茂都知係頓哥。 直接 d 就獨領群雄。

馬會噤好人?騎師王開飛頓哥大熟有3.60倍?我就唔多信背後的動機係益我地了。 所以以控盤員角度睇。。。。馬埸好多人要開飯架,餓死晒陪跑班友點算? 所以頓哥最多贏一兩隻好了!又所以先騎師王有噤好分頭。(正常大師傅缺席,兩倍俾頓哥合唔合理啊?)

嘩。。。這就變群龍無首。。。所以, 為避免俾人從中贏太多,(從馬會自己身上!)其餘騎師賠率變少了。

Well, 最少引證出今次夜馬又係爆,或者係全冇理據可言。但最難係,熱又熱唔透,冷又唔夠冷。 騎師份量又參痴不齊,一個出閘脫儭},果個又撞下欄,到直路就跌屪@,真係佢地負責開飯食,我地負責洗碗兼掃墳了。

marko

China
發表於: 2022-09-28 on 13:14
又中了。。。賣花贊花香。。。點啊? 點啊? 唔信?一係 “唔順”啊?hkhorsedb 論壇勁 !!!

未出排位,霊媒已點名“方仔+偉哥”,(quoted "如果。。。如果啊。。。。韋哥唔夾噤多場冒牌希哥,另外, 方仔七隻又唔係俾拉叔騎五隻, 信心大d. 但依然果句,買兩家四五倍,等於兩倍半) 馬會駛乜等到隔日開飛,先再賠率下陴變熱晒 = 駛乜高薪請控盤員啊,唔請我,係佢損失,簡直浪費人才,仁才,仁財。

(註。。。方仔如非退出阻一隻,一樣會下降更多,以或然率式算,再乖 pine ,然后加定率。。。。算了,講阻你地都唔明!就當霊媒指路。。。。就算冇拉叔/希哥擔憂一樣靈現,賠率下陴, 好鬼邪啊!)

marko

China
發表於: 2022-09-28 on 18:40
見點擊率快有成三百,就再發 up 瘋啦。

下午到五六點,練王賠率的變動,係相應對普羅大衆果d 要返工開鋪揾食的投注,粒粒血汗錢。 好啊,正合某某陰毛會社口味,用來開餐。 善哉善哉。

何澤堯,唔好講騎師王賠率跌睇淡先了,佢重未出隻金槍已經係騎師榜排第二。 衆多師兄弟吊緊鹽水,唔係噤唔識撈掛?

引用愛滋生的著名相對論,方仔練王愈賣愈熱,有d 唔平琱F。 如果只靠其餘三位騎師稱練王,要拉叔田少做乜?(我唔識答,就唔買佢了。)

根據不久前修爺在另一帖提點過我。。。唔好只睇表面。。。但我成世人識親乜靚女,都唔願意, 俾我即刻睇佢地裡面,我叫我點辨?

另一韋達練王賠率超跌,嬴輸一件事,賠率已變不值搏了。 (早前揾冒牌希哥騎六隻,吃埋韋哥都香得七七八八,今期又想嚟五鑊,上次得到教訓,其實溝上一兩件名星己光宗耀祖,不知有多少麻甩佬羡慕。 所以今晚求其1win2place就可任務完成。

唔想買韋達贏噤少,又想做善事,不妨買埋 沈集成 羅富全 同伍鵬志。 中了韋達都"唔駛輸。"

marko

China
發表於: 2022-09-28 on 23:31
晨早霻媒已顯示方仔同韋哥,自己就姣屍鄧督,生性咸濕,走去只支持希哥。 本來唔駛輸,真抵死。(講真,要方仔尾兩隻馬打曡都贏,我唔敢信。 佢好野,救番唔少熱門馬迷。 贊。

我都叫中晒。。。風。包埋希哥幇韋逹全軍陣亡,賽後報告五個字講晒 .... "希哥馬上風"(都叫中)

做完善事大覺瞓。

下個賽馬日,已有保證“唔駛輸”果張帖(玄異論壇),都費鬼事睇練王了。

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2022-09-29 on 08:09
頓哥真係堅過石堅,無一倖免。得番佢一個較有叫座力既就開始嚟料了~~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1541
發表於: 2022-10-01 on 16:07
睇左咁多年潘頓,佢係需要一個目標追趕甚至針對,先會遇強越強,由韋達到「雷神」如來皆是。

馬會要搵無可替代「雷神」做雙天至尊之一,談何容易。

Profiles of shimari   

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款