登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 嘩 。。。。好野 。。。。NEW 騎練合作搜尋弁�
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 嘩 。。。。好野 。。。。NEW 騎練合作搜尋弁�
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2022-09-29 on 23:15
多謝船主。 辛苦晒。 勁

Profiles of marko   
marko

China
發表於: 2022-09-30 on 00:00
大鑊,大 Q 鑊,有冇人可以教我點刪阻張帖?

一時開心,唔記住傳統禮義,應該係等船主出帖先,現在搞到客家霸地主(哎,點可能連講多謝都要考慮噤多!)説乜都冇用,錯就認,打就企定。

各位,插我啦。

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2022-09-30 on 10:53
唔使介懷,最緊要大家啱用。
謝謝你~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
marko

China
發表於: 2022-09-30 on 12:45
好痛啊! + 好痛心啊。

在船主回覆帖前,最少有五十人睇過我求救信息,竟然冇人伸出援手教/救我,是問你地有乜資格做"伸手黨"?枉我噤花時間指出練馬師王的陰濕,就算你地冇興趣玩練王,話晒係正視地在香庫提出(我就好懷疑有幾多人留意到了!)冇勞都有功掛!

好啦,宜家搞到我俾船主插了,開心呢!(証據 。。。船主高招,似足羅富全"底出"冷馬,國慶期間, 講埋國語(非一般正選 “粵語”, 係 國語)。。。。插完就 “射”。。"射" 。。 我了。)

。。。。等一陣先,船主會否重有其它提示。。?晨噤早充滿黃氣。。。唔通暗示希哥同潘頓一樣,夜馬全軍陣亡(全夜香,倒夜香),今期希哥夾韋哥再上戰場只騎兩隻,肯定夠晒 "精" .......... 神出征/精了掛? 何況第二場隻“不可擋”,合晒 “錯就認,打就企定” = 船主插人"不可擋" 。 這玄意我就當足係鋼膽了。

萬一我道"幸"不夠,會錯意? 緊就買埋巫顕東隻海豚星(嚴肅地講,佢已經唔慌多馬騎,此場大大話話三隻俾佢選,爭氣d 啦!最少整個place啊。) + 佢個名,又有幾分節日風味。

船主~~home

發表於: 2022-09-30 on 14:42

舉腳支持~~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1541
發表於: 2022-10-01 on 16:03
呢個比東X更好,有埋場地同路程等等比對,這個加強版的神兵利器,絕對是喜歡練騎好傾拆局嘅馬迷恩物。我俾五粒滿星。謝謝船主。

美中不足係,少一個練馬師嘅 !?

Profiles of shimari   
marko

China
發表於: 2022-10-01 on 19:38
係播。。。真係少阻一個H? 一係船主正在整緊另一功能 “騎師養馬師合作搜尋”???

但收到不可靠消息,因為此養馬師 d 馬食得太肥,撞欄去了跑馬地夜馬出賽?? 而且馬會好似(未確定)保証全部必入三甲,否則全數退款?? 兼且當晚加開,赛後公審歡迎儀式,準備埋“立斬”刑具助慶。 門券收益, 全數捐俾旗下馬主拉倉專用。

但由於消息太合常理,恐怕有如現時獨孤毛敵頓哥上回夜馬一樣,全軍盡亡,必屬流料。

船主~~home

發表於: 2022-10-02 on 12:40
因為黎昭昇未有馬出,故未有合作過既騎師列出。
佢話周三晚先出

修叔shimari

註冊於: 10/01/2004
發帖數目: 1541
發表於: 2022-10-04 on 23:37
船主加埋勝出率同入位率嗎 ? 哎唷,體貼入微到呢。

修叔有個小小建議,能否將何良同鄭俊偉放最底,羅富全放番上層,因為話晒係冠軍,放係超市架底,啲顧客咪無咁就手播。謝謝。

Profiles of shimari   
marko

China
發表於: 2022-10-05 on 00:23
係羅。。。贊成 贊成修爺提議。贊成

原因。。。鬼叫你之前"插"我插得禁爽,話之你是否用依據馬會名次, 更新形式每期同步,等你用何良放最底都好。到時婦女團體肯定幇我插番夠本 .... 把婆娘放最低,全部男人在上面,乜野意思??? (太過份了)

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款