登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 令磚 6 - 7年 練馬師王
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )
Author 令磚 6 - 7年 練馬師王
marko

註冊於: 06/07/2008
發帖數目: 566
China
發表於: 2022-10-22 on 22:26
唔好心急,令遲好快到。。。慢慢等下先啦

記得投注站風光日子,聽好多人時時爭論, 跑馬點先赢錢,其中最流行就係有人話。。。“各有各方法啦”。 講阻等於冇講 (但最奇人人受落收晒貨) 但到底係乜方法先得架?

娜。。。我就最記得電話投注熱缐位人兄提過,只得一個方法點跑馬先赢錢。。。。就係。。。。你一定要登入自己馬會户囗先。。。。講完。 如此答案先專/磚業嘛!好,我要開個户囗。

練王關鍵在乎第七場,出馬十一隻,蔡神仙两師徒出六隻,就當踢馬球,馬釘馬,重多阻隻射空門,重唔取十二分???

你話會唔會噤明顯? 大胃欺屍又開飛狂跌,又代表乜?要留意個 ”練馬師王賠率走勢‘ 先知更多玄機了。

Profiles of marko   
marko

China
發表於: 2022-10-23 on 19:18
嘩。。。。都算幾準架。 果然係“令磚 6 - 7 年” 出6隻, 第7埸,關鍵頂頭大熱發財先瘋影都冇,否則蔡神仙兩師徒賽果對調,買了羅練或發財投注者,乜都斷晒,重唔令人想用 。。。。磚 。。。。(要知詳情 。。。除了睇馬會賽後報告外,不妨睇下....令和 3 - 4 年)

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2022-10-25 on 13:58
今次練馬師雖然未有賠率,但估計容天鵬一面倒大熱,四隻用潘頓馬上賽3冠1亞,似乎今期真係無乜好玩了。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
marko

China
發表於: 2022-10-25 on 19:13
借用船主之前提過,今期綀王真係同譚校長傾,談條輪,無得傾(重開飛半小時下跌16% ,綠燈都快出現。 打電話去擢, 又收晒工,想連層樓都押埋,瞓身落去買 。。。。。唔駛怕啦,我連露歸頭者之家電話號碼,都代你 同我凖備埋了。)總之,搞到我都有同感,冇乜好玩。

既然無乜好玩,又怕悶,不如揾郭能即刻回港,郭條能,俾我地玩下如何?

又或者,去睇下令和 3 - 4 年帖,有在鵝頸橋底啡燈陳首詩,擺明跑草地,就點都唔會比泥地噤多塵,又係未出排位已有,唔知霊唔霊了?(反而油尖浩南哥同榮少, 就似乎踏過界,在橋底出現過,反啡組正密切注視中。)

marko

China
發表於: 2022-10-29 on 16:17
一個金都溶的金溶社會,年中不知多少個財經投資講座,誠邀乜乜七金融專家做主講。 得到最多的反應係 。。。“噤專家,發阻達啦,駛乜上嚟講,呸!!” 。。。。。這就是"街頭智慧"? 。。。。結果成個大堂坐滿晒!難道這是 “街尾智障”? 一係 "街頭智慧" 先至受歡迎?或者 d 人, 聼錯了至愛的 “龜頭智慧”,前來捧埸?

今期練王,馬上又想起 h7667 提過馬會冇改主帥例,上期頓哥+容練,今期華將起義,堯堯+方仔騎六隻,一手操控晒練王+騎王。 再加, 頓哥+黎練大舉出擊,又有引人落踏賠率。有意思,有意思。

唔知上期所言 -- 油尖浩南榮哥出現鵝頸橋底,食塵而回 (盈嵐?),又叫乜? 。。。。。“橋底至狼"? 又走寶了! 不如去隱蔽的羅素街尾,聼聼今期街尾智障,堯堯點學人翻雲覆雨毛法巫天堯氣}天?(港式中英版=翻身扒直你就昏, 重唔 fu...k u....)

marko

China
發表於: 2022-10-31 on 18:20
…哎呀,乜噤 番暈 啊 。。。。方仔重跌至兩倍。 真是堯氣}天? 是否影響埋當日黎練八旗子弟全軍 。。。不得而知了。

夜賽, 蔡神仙又噤唔識貨,出九隻都唔揾頓哥騎一隻,而練王開飛又會係頂頭大熱(有2.5倍或以上,馬會就俾人有跌飛空間了)

黎練, 今期繼續培訓轎夫,之前六比零的鋼鐵組合,是馬友番身大好時機,頭場隻打藤,馬雅得第二,今回抬頓哥上去,重唔熱上加熱。 尾埸隻三班馬好運, 只輸俾金槍少於兩馬位(不過係試閘!)但練王先取十二分,憧憬隨時豪取練王 (練王有不俗20倍賠率掛?),必成一時街話(街尾智x之話???)加油,黎練.

marko

China
發表於: 2022-11-09 on 17:23
嘩,又嚟?不久之前, 先由堯堯雷聲小雨點大,狂倒水式騎王+方仔練王差 d 變啡格,今回輪到希哥 “拍粒” 韋哥,開跑前兩小時已快跌至啡燈(唔知 d 街頭智慧, 又點估投注噤早從何以來? 又有幾何早兩個鐘, 大戶啡燈提醒你投注呢?)(就如婆娘隻木火,位置現在噤早得1.5,擺明又係公衆睇好。。。大忌了!)

所以。。。,今回希哥騎 d 馬又似俾晒提示,思春必煌。。對含之星。。見紅之光。。 容乜易見隻馬 "樣衰馬細唔好砌,換個姿式唔肯濟" 就遭秧了。

不如追番金槍威一票。

marko

China
發表於: 2022-11-15 on 22:54
一而再,再而三,堯堯又嚟堯氣}天??? 獨撐騎王以及夾住金槍威練王為大熱。

難得毒食王休假,成個彩池充满生氣了,馬迷買乜都有分頭,中唔中一件事,賠率順眼好多。除了。。以為睇錯賠率,當足跟住日馬國際賽, 改在跑馬地夜馬跑,隻純金酒杯少過2倍 (雖然隔夜賠率唔可作凖),拍得住隻金槍六十的威勢?唔知是否同父兄弟馬?3T頭關,六環多寶次關,千其唔好變了金瘡四十啊。(跟住星期日奬金高高二級賽都唔夠?連夜馬四五班賽都霸埋去嬴,容乜易在騎師更衣室,開拍王精執導監肉瘋暈續集??)

既然練王三位大馬房得五倍倒,安全買晒都有肉食。

marko

China
發表於: 2022-11-16 on 23:50
練王出現雙冠軍,我就出現一個數理上的問題。。。

簡單例子,金鎗1.5倍獨贏,實際上投注者真正嬴係0.5倍。好了,如果同埸加州星球又係1.5倍,而且同金鎗雙冠軍平頭返來。 請問各獨贏派彩係幾多?

1.七元五角(如今馬會方法似是把賠率除二,綀王派彩就係如此。5.5倍除2.)換言之,用番金槍例子,中了還要虧二元五角?

2.十二元五角(這是把純羸賠率0.5倍除二,再加番本金十元)這先至係最合理的派彩。

如今不論買了全哥或方仔,中任何一方都收少了!到底我計錯邊到?

船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2022-11-17 on 19:13
我估....係會以1.05嚟計,估咋...
因為1.05經已好難出現,仲要平頭就更加難了

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
Go to Page ( 1 | 2 | 3 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款