登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

金子林專欄
管理員:

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 金子林專欄 >> 大家對頭場運動健將點睇?
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 大家對頭場運動健將點睇?
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2006-11-03 on 23:32
我好似貼漏左佢,有點坐立不安

1.兩次試閘有速度
2.四歲新馬初出本身就佔成熟之利
3.用王志偉減磅初出,d三歲仔重要讓牠七磅跑

我驚佢趟埋精靈添

Profiles of sxeditor   
shlee

註冊於: 27/12/2002
發帖數目: 1861
發表於: 2006-11-04 on 00:56
睇過兩課大閘,只覺跑姿生硬同重身,無咩特別...

Profiles of shlee   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2006-11-04 on 01:26
Quote:

On 2006-11-04 00:56, shlee wrote:
睇過兩課大閘,只覺跑姿生硬同重身,無咩特別...

希望如此^^
承你貴言

Profiles of sxeditor   
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2006-11-04 on 02:03
第一場真係橫睇豎看也好像是「精靈戰駒」一枝獨秀,有無咁單純???

我直覺上幾鍾意「多多昇」...覺得佢走出來幾特別..

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
心中有運winner5a

註冊於: 02/01/2006
發帖數目: 113
發表於: 2006-11-04 on 07:47
本來我都幾鐘意活力繞,但係上場佢走勢不是太規矩。

Profiles of winner5a   
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7157
發表於: 2006-11-04 on 09:15
頭,我個人較喜歡兩隻bb仔「步步勝」和「多多昇」,一隻早熟一隻速高,晨課做好晒’

「運動健將」晨課出腳未上力。

當然晨課要魔術師講啦 ^^

Profiles of andrew410   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2006-11-04 on 10:03
簡單, 拍親都輸, 有前無後

Profiles of hkhorsetrack   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2006-11-04 on 10:52
奸仔航的4号就無謂諗啦, 不如冷門考慮吓2号火星,
苏厩爆親冷都唔声唔声, 今場会是最佳冷門.

Profiles of JimmyMa   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2006-11-04 on 11:01
Quote:

On 2006-11-04 10:52, JimmyMa wrote:

自問眼拙, 成日都睇唔透..... 眼仔呀眼仔呀眼仔呀眼仔呀

Profiles of hkhorsetrack   
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2006-11-04 on 11:18
Quote:

On 2006-11-04 11:01, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2006-11-04 10:52, JimmyMa wrote:

自問眼拙, 成日都睇唔透..... 眼仔呀眼仔呀眼仔呀眼仔呀

跑10場馬如果自己認為睇唔透, 咪玩少一埸囉.
不过精靈戰駒鬥志应該是無可懷疑, 上季一出
幕後就想郁手, 跟住2度成熱失手才过房. 今日
擺明想欏彩, 不过就熱到無味.

Profiles of JimmyMa   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款