登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

金子林專欄
管理員:

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 金子林專欄 >> 戴勝騎兩隻熱門馬真係可以變垃圾
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )
Author 戴勝騎兩隻熱門馬真係可以變垃圾
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2006-11-15 on 00:57
Quote:

On 2006-11-14 22:12, hkhorsetrack wrote:
Quote:

On 2006-11-14 21:43, rodney wrote:
Quote:

On 2006-11-14 20:09, geniusalex wrote:
我怕見光死(post親出來就破數據..哈哈)
...等我真係中左先講清楚呢個由船主提供的超級hkhorsedb無敵數據......

貴網今後十年的經費...就在文武此一重注矣....

大膽估下"無敵數據":霍+韋+B1

又可能繼 "五條煙" 之後更強的 "六隻韋"

11 玩一世
1 正隆
9 首瞻一線
7 可喜可賀
1 水中寶
4 寶樹多盈

泥地一哩的14檔乃盲門..好高興首瞻一線因為有馬退出而移入好好多的13檔...可以倚重..上述六駒真係可以買條過關W...博佢贏三隻吧

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   

發表於: 2006-11-15 on 01:00
Quote:

On 2006-11-14 21:43, rodney wrote:
Quote:

On 2006-11-14 20:09, geniusalex wrote:
...等我真係中左先講清楚呢個由船主提供的超級hkhorsedb無敵數據......

畀人篤爆左tim...據偉大的船主翻查資料後確證..霍利時開倉後,配韋達 B1成績..3冠4亞2季1負.上名率90%!!!!!!!!!!!
希望唔好畀我搭沉船.......................

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
獲利rodney

註冊於: 14/09/2004
發帖數目: 2724
發表於: 2006-11-15 on 01:04
Quote:

On 2006-11-15 01:00, geniusalex wrote:
Quote:

Quote:

畀人篤爆左tim...據偉大的船主翻查資料後確證..霍利時開倉後,配韋達 B1成績..3冠4亞2季1負.上名率90%!!!!!!!!!!!
希望唔好畀我搭沉船.......................

sorry 文武兄
其實早前有報紙的資料組搶先提供此數據,所以有丁點印象

Profiles of rodney     

發表於: 2006-11-15 on 04:09
Quote:

On 2006-11-15 01:04, rodney wrote:
Quote:

On 2006-11-15 01:00, geniusalex wrote:
Quote:

Quote:

sorry 文武兄
其實早前有報紙的資料組搶先提供此數據,所以有丁點印象

當然啦...數據呢家野都無獨家既...
獲利兄所指的應該是生果報...很多時候...唔少數據都是從生果裡面得到啟發或進一步延伸的...如果講資料同埋數據的精密...生果確是業界之翹楚

好彩...我都有horsedb.......

發表於: 2006-11-15 on 19:26
Quote:

Quote:

Quote:

我都係買place0者...你唔駛咁乞我憎..跑第四呀...........嗚呼哀哉

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款