登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 去马
Author 去马
sky5201314

註冊於: 18/11/2006
發帖數目: 14
發表於: 2007-01-10 on 15:52
点解无人讲下只“去马”既??我念住今晚重锤出击WP齐落~~大家俾D意见啊~~

Profiles of sky5201314   Go to the user WebSite sky5201314   
HenryLaw

註冊於: 04/01/2007
發帖數目: 129
Hong Kong & North America
發表於: 2007-01-10 on 17:40
Sky 兄, ?O過此馬試的兩個閘,看到我口水直落,心想如果老霍同佢報沙田,我會即刻捧場,但係佢不須踏足跑馬地,而居然有大飛,雖然同場對手極平,我就覺得唔值搏。五點鐘大惡爺「粉紅爆炸」是三賠,而全世界通?髐悃ㄕn的「一定去馬」只不過是四點二賠,以我之陰謀論去「睇/買」呢場爬牛牛短途賽,我覺得係本地世界冠軍騎手「偉大」去大力點唱,而真正‘去馬’的真命天子卻是靚靚莫太之「粉紅爆炸」,你?O鵀僭角妨e速同後勁,閘箱打開之一刻閣下大可以即時飛到收錢窗排定隊收錢。

Henry

Profiles of HenryLaw   Email HenryLaw   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2007-01-10 on 17:45
Quote:

On 2007-01-10 15:52, sky5201314 wrote:
点解无人讲下只“去马”既??我念住今晚重锤出击WP齐落~~大家俾D意见啊~~

買P也不錯, 買W就即是要另外兩匹惡爺輸, 難度都幾高, 四十多元就似乎很不值......

Profiles of hkhorsetrack   
sky5201314

發表於: 2007-01-10 on 17:52
边两匹“恶爷”啊?“去马”是练马师团体马来的喔`~`唔赢就省唔靓招牌啦~~“莲华生辉”同“冠军廊”都赢做啦`~

Profiles of sky5201314   Go to the user WebSite sky5201314   
sky5201314

發表於: 2007-01-10 on 17:56
勁爆力不穩,不是實力不夠,只是曾經退出而又多負13磅這個變數就可以成爲輸馬贏錢的藉口。反正已經三捷交待。

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款