登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

金子林專欄
管理員:

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 金子林專欄 >> 爆冷馬經今日開始停刊
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 爆冷馬經今日開始停刊
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2007-02-12 on 11:38
多謝曾參與及協助的好朋友好同事
當然亦多謝曾購買過的horsedb會員朋友及讀者
雖然本人無機會及時間將爆冷改變到大家岩睇的馬經,但我係有用心地去做,亦多謝pm的監督,你令我更要小心去製作

金子林向各位拜謝

在此特別感謝,獲利,船主(hkhorsedb.com),楊駿,文武,魔術師,河馬仔及曾提供意見的朋友

爆冷馬經同大家講一聲後會有期及祝大家身體健康
財源廣進

Profiles of sxeditor   
任我赢zsw168

註冊於: 12/09/2003
發帖數目: 429
發表於: 2007-02-12 on 13:09
大江东去,浪淘不尽,现代风流人物。沙田谷中,人道是,马场[爆冷]曾经。乱世耕耘,惊言妙语,填满千张纸。江山如画,一时多少豪杰!

Profiles of zsw168   Go to the user WebSite zsw168   
河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2007-02-13 on 01:01
Quote:

On 2007-02-12 11:38, sxeditor wrote:
多謝曾參與及協助的好朋友好同事
當然亦多謝曾購買過的horsedb會員朋友及讀者
雖然本人無機會及時間將爆冷改變到大家岩睇的馬經,但我係有用心地去做,亦多謝pm的監督,你令我更要小心去製作

金子林向各位拜謝

在此特別感謝,獲利,船主(hkhorsedb.com),楊駿,文武,魔術師,河馬仔及曾提供意見的朋友

爆冷馬經同大家講一聲後會有期及祝大家身體健康
財源廣進

金兄,其實今朝本人聽到此消息亦感到突然及可惜,希望各位在爆冷共事過的朋友前程錦秀..........

其實金兄唔駛客氣,相反小弟多謝您給我這個難得的機會,可以一圓我由小時候到現在的童年夢想,能在報紙之中寫一下自己的馬評,故此這個回憶會永遠留在我心中,我亦把那份報紙珍而重之藏於重要文件當中.

.
.
.
容我在這裡衷心多謝咁多位爆冷馬經嘅朋友及讀者.

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-02-13 on 02:52
可惜! 可惜!

Profiles of MML   
pmengineers

註冊於: 23/11/2002
發帖數目: 1020
Hong Kong
發表於: 2007-02-13 on 16:36
Think the unthinkable
Believe the unbelievable
Ponder the imponderable

Profiles of pmengineers   
發達鎖匙keykeykey

註冊於: 17/12/2006
發帖數目: 15
發表於: 2007-02-13 on 22:48
我都覺得奇怪....
我問個報販要"爆冷", 佢話執左啦...
我心唸極都唔明, 去第二, 三間睇又冇賣....
剛剛才知道消息真是可惜,
太突然了, 現在令小弟無所適從了...

Profiles of keykeykey   
MAC

註冊於: 10/12/2005
發帖數目: 262
Hong Kong
發表於: 2007-02-14 on 00:40
真係冇得搞? 我差不多期期都有支持!

Profiles of MAC   
713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2007-02-14 on 12:41
Quote:

On 2007-02-14 00:40, MAC wrote:
真係冇得搞? 我差不多期期都有支持!

張紙有得做,但係資方資金周轉不靈及無信心咪無得做
又無投資者~~只好停刊啦

Profiles of sxeditor   
亂買sir (hinchung)hinchung

註冊於: 26/10/2005
發帖數目: 4079
發表於: 2007-02-14 on 17:44
個投資者咁都有既?!:cry:

其實很少生意一放資金就有回水。

爆冷出左唔係好耐,不要說收成期,連播種都未做完,就這樣定案不做,真係極極極極可惜。

希望在不久將來可以再看見爆冷馬經。

Profiles of hinchung   
年年開心poonkamon

註冊於: 14/06/2003
發帖數目: 110
發表於: 2007-02-14 on 17:55
我都差唔多期期買,不過覺得無乜特色囉,馬迷角度唔多夠用,我買馬經有幾個原因: 1.用自己的錢投注自已刨的馬,(大多數馬迷的興趣),但爆冷馬經又沒有賽駒資料, 2.如要輸怕的馬迷跟爆冷貼士投注,但馬迷又無乜信心,記得(騎師馬經)曾試過,如讀者跟(騎師馬經)馬膽投注w,-年計如馬膽輸錢,馬迷可用報頭補回輸去的差額,每注十元計,是信心的承諾,...有誰會一年期期買丫, 3.彩衣,跑馬曰拎住報紙在電機前尋找自已投注馬匹的位置,這份馬經可用至賽日,之前賽日在投注站從未見過有馬迷拿住爆冷馬經, 4.標題唔起眼難吸引新讀者, -贏巳見,如講得唔岩,見諒

Profiles of poonkamon   
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款