登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

香港賽馬
管理員: shlee, stojkovic, evanslam, randysiu, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 香港賽馬 >> 我識得如來神掌~
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 我識得如來神掌~
上帝禁區joey909kl

註冊於: 13/05/2003
發帖數目: 2105
發表於: 2007-03-15 on 21:16
http://special.hkjc.com/promo/ch/2007_derby/db07_game.asp

d馬嚼著件彩衣勁攪笑 o__o
其實咁有heart宣傳 就唔好搵d富城金寶呢d唔搭8
快d攪定位打比/冠軍騎練 有得先賭為快咪仲好 一定多d野講

我D地盤工友勁講勁講打比賽日點解用B+2 我心諗 用咩欄關你鬼事咩 你又唔係馬主 又唔識又買得大
痕癢心水初選~佛光初現

R1-多樂寶/拔尖兒/瀟灑財星/暗飛聲
冇咩馬好 博多樂寶 咩到咁輕1400都未必唔得

R2-凱風/好兄弟/八對半/甜蜜福星
凱風上次又係一條直路力追7/8個馬位 僅失位置
今次會打醒十二分精神

R3-智勝寶/鄉村傳奇/工兵
要完果兩匹都唔知點簡 博下工兵有體力

R4-加州雄心/果然好/威勁多/超力好/去馬

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     

發表於: 2007-03-16 on 20:24
下半場高潮黎喇~OH YEAH I,M COMING!!!

R5-加州好運<御名燈/吉利大哥
告仔發惡日 強手已去 磅輕檔靚可博交代 賭WQ

R6-安翹<福星拱照/勁彩寶蹄
安翹上賽慢閘加步速不利亦後上第4 同程出色 如無意外今次補中機會壓一 值捧WQ

R7-好利威<好爸爸/勝利飛駒
小武士今年進好大 但季初開始場場用力 博無佢條T好分一百幾十

R8-俊歡騰<爆炸/寶樹勁盈/活力金剛
寶樹勁盈9戰5捷3位 洛敗一戰受傷患拖垮進度
上仗一度出頭 好番9成以上 配達少跑法主動佔先機有得博埋Q

R9-榮進寶寶<永旺財/叻百利
全日最單純賽事 別無他選 寶寶新勝姿態同票數信心都同樣咋舌 馬匹成長進步可以長捧
上次安哥話匹馬出頭會慢車 達少死忍 進步空間無限大

R10-翱感<開心多多/企業精神/牛精財星
半數以上馬匹可爭Q 但仍數翱感最銳 未見低
續捧PPG格鬥王掃低PP一籮

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     

發表於: 2007-03-17 on 20:28
d人真係作得下 先唔講佢數得有冇道理
但我自問真係作唔出 有d後悔細時唔讀書 尤其係中文都讀得唔好...

閘前血統起勢充
馬匹動態多欠奉
沿途沉悶似叔公
千遍一律場場同
騎屪M黚u難容
話贏就贏又收工
過完終點聲洪鐘
也文也武扮勁中
當晒馬迷係大懵
人皆知佢發up風
神憎鬼厭怒群眾
好快收皮失影縱

發表於: 2007-03-18 on 13:05
掂~掂~掂~

比人打劫~得番21倍 比大滿貫攪左條Q

發表於: 2007-03-18 on 15:04
掂~掂~掂~

下半場係好玩D 不過真係賭得好勁 得26蚊

發表於: 2007-03-18 on 15:05
條Q洛左幾錢???

MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-03-18 on 15:14
Quote:

On 2007-03-18 15:05, joey909kl wrote:
條Q洛左幾錢???

自己洛左幾錢都唔記得?

Profiles of MML   

發表於: 2007-03-18 on 15:25
Quote:

On 2007-03-18 15:14, MML wrote:
Quote:

On 2007-03-18 15:05, joey909kl wrote:
條Q洛左幾錢???

自己洛左幾錢都唔記得?

我有咁多錢賭條Q就好喇
不過有到貢去賭條Q又好HIGH

MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-03-18 on 15:50
Quote:

On 2007-03-18 15:25, joey909kl wrote:
Quote:

On 2007-03-18 15:14, MML wrote:
Quote:

條Q洛左幾錢???

自己洛左幾錢都唔記得?

我有咁多錢賭條Q就好喇
不過有到貢去賭條Q又好HIGH

賭錢唔好望"HIGH"呀!

Profiles of MML   

發表於: 2007-03-18 on 15:54
YES SIR~ 悶悶o地贏至真!

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款