登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> [一叮出局] 18/04/2007 主持:洪維德
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 下一頁 )
Author [一叮出局] 18/04/2007 主持:洪維德
有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2007-05-24 on 13:20
真惨,一心跟洪燈神隻紫龙王,但拖4,11,都拖唔中,也曾想過三重彩走二,三位.

Profiles of gogohorse   
有規有舉,向着標竿直跑!gogohorse

註冊於: 25/11/2004
發帖數目: 425
發表於: 2007-05-24 on 13:26
Quote:

On 2007-05-24 13:06, wikyng wrote:
Quote:

On 2007-05-24 01:51, wikyng wrote:
終於揀D第5班馬黎叮啦!都一早叫佢揀D低班馬同第4,5,6三T場次D馬黎叮架啦!貪個D場次大熱勝出率比較低嘛!正猪頭!!

佢做左我地燈神,你都要保留吓余地呀,正X頭就算啦,唔好咁盡.

保持高水準,P王!錫晒佢!

Profiles of gogohorse   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2007-05-24 on 13:27
Quote:

On 2007-05-24 13:06, wikyng wrote:
Quote:

On 2007-05-24 01:51, wikyng wrote:
終於揀D第5班馬黎叮啦!都一早叫佢揀D低班馬同第4,5,6三T場次D馬黎叮架啦!貪個D場次大熱勝出率比較低嘛!正猪頭!!

我自己都唔睇好紫龍王, 但叮王實力銳不可當,
真係要甘拜下風.....

Profiles of hkhorsetrack   
wikyng

註冊於: 30/08/2005
發帖數目: 105
發表於: 2007-05-24 on 13:36
Quote:

On 2007-05-24 13:26, gogohorse wrote:
Quote:

Quote:

佢做左我地燈神,你都要保留吓余地呀,正X頭就算啦,唔好咁盡.

唔好意思!佢為我地謀福利,修正為"正福頭"!

Profiles of wikyng   
cmyk

註冊於: 10/01/2005
發帖數目: 641
發表於: 2007-05-24 on 13:57
Quote:

On 2007-05-23 23:28, rodney wrote:
佢今次叮"紫龍王"喎!!
仲推介"五彩繽紛","精選","駿駒飛躍"為對手!!

叮隻處女馬"紫龍王"的確難贏,但佢揀個三隻都唔入三甲 .....一個字勁...[一叮出局]10屆台主

Profiles of cmyk   
發達鎖匙keykeykey

註冊於: 17/12/2006
發帖數目: 15
發表於: 2007-05-24 on 18:38
洪維德 真係好準, 佢叮邊隻就邊隻入來... 支持佢繼續做名燈~~

Profiles of keykeykey   
wikyng

註冊於: 30/08/2005
發帖數目: 105
發表於: 2007-05-24 on 23:41
Quote:

On 2007-05-24 13:57, cmyk wrote:
Quote:

On 2007-05-23 23:28, rodney wrote:
佢今次叮"紫龍王"喎!!
仲推介"五彩繽紛","精選","駿駒飛躍"為對手!!

叮隻處女馬"紫龍王"的確難贏,但佢揀個三隻都唔入三甲 .....一個字勁...[一叮出局]10屆台主

10屆台主 sure P,好多馬評家都唔掂架!德哥,係得架!

Profiles of wikyng   
楊駿andrew410

註冊於: 09/09/2004
發帖數目: 7157
發表於: 2007-06-06 on 17:21
進步神速

18/04/2007 跑馬地B 再度豪情 3
22/04/2007 沙田C+3 零用錢 1
25/04/2007 跑馬地C 權勇駿 2
29/04/2007 沙田A 旺國手 3
01/05/2007 沙田B X X
06/05/2007 跑馬地A 醉激 2
09/05/2007 跑馬地B 大勇 2
12/05/2007 沙田C 新東武士 2
16/05/2007 跑馬地C 好爽 2
20/05/2007 沙田C+3 大富之星 1
24/05/2007 田草A 紫龍王 3
27/05/2007 田草A+3 大師傅 12
30/05/2007 跑馬地A 御名燈 6
03/06/2007 全天候 財寶天王 2
06/06/2007 跑馬地B 國家富強 ?

Profiles of andrew410   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2007-06-06 on 17:43
多左人跟買, 馬上水準飄忽D, 真好野 ~

Profiles of hkhorsetrack   
河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2007-06-06 on 18:40
佢叮國家富強,好彩我介紹左我阿叔同阿媽買佢Q拖8,9.有得贏噃今次............嘻嘻

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款