登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

Video Form(VF)討論
管理員: MML, shlee, dfgghr, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> Video Form(VF)討論 >> 短dash仔權勇駿12檔...attack it again??
Author 短dash仔權勇駿12檔...attack it again??
savingprivateryan

註冊於: 29/05/2007
發帖數目: 11
發表於: 2007-06-13 on 00:30
5 should be stronger than 7
banker
no. 12 雄威評分著數 cold leg

金百利 久違了的 谷+內檔(dd) 的雙拼條件
天域 上次留閘唔算數
前次千四入位正常番(評分著數)
今次可搏埋欄

乖巧 不穏大熱 but dun know pick what

Profiles of savingprivateryan   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-06-13 on 03:40
RE: 短dash仔權勇駿12檔...
照睇佢兩次跑快活谷, 短直路啱啱好噃。上次走位一絕(症), 1w2w2w, pace 冇利都好近。今次雖然 12檔, 但賠率好d, 走位冇得再衰過上次啦啩, 唔通 2w3w3w? 12檔, 疊埋心水 drop 後, 瞌一陣, 到直路鬥爆一段 lor, 睇吓柏寶可唔可以再重演"高高的"嗰幕? "有本有利" 11檔可能會被逼搶放, 令到步速正常。
"權勇駿"初步嘅賠率, 我覺得反而值過d爛鬼"旅英名駒"、"盟友"等。

RE: no. 12 雄威 ...
近況太沉, 體重偏高, 唔知點啦。

出面落雨砰砰聲, 又係知點 .... 撞撞吓啦! ^_^

RE: 金百利 .... 天域 ..... ....
呢場好平均, 是但一隻執 1檔, 都唔敢批死佢冇 P, 但係又唔敢話佢贏得嗰隻 !!!
呢兩隻都夠速度殺埋欄, "京城孖寶"未必頂佢哋嘅, 自己都想等人冚, 守 box seat 啩。
如果你呢場"金百利", "天域"好心水, 跟你 10蚊 Q+QPL 啦。:D

RE: 乖巧.... 不穏大熱....
想問點解?雖然我想搏 12檔"馬必威"式切入黎。

R3 x R6 兩隻 12檔 2x1, 中彩機會有幾高呢?高唔高過 1/144? 計檔位勝出率機會就遠低於此數, 肯定唔會俾集團分薄派彩 (因為佢哋冇咁傻)。

Profiles of MML   
savingprivateryan

註冊於: 29/05/2007
發帖數目: 11
發表於: 2007-06-13 on 14:21
Quote:

On 2007-06-13 03:40, MML wrote:
RE: 短dash仔權勇駿12檔...
照睇佢兩次跑快活谷, 短直路啱啱好噃。上次走位一絕(症), 1w2w2w, pace 冇利都好近。今次雖然 12檔, 但賠率好d, 走位冇得再衰過上次啦啩, 唔通 2w3w3w? 12檔, 疊埋心水 drop 後, 瞌一陣, 到直路鬥爆一段 lor, 睇吓柏寶可唔可以再重演"高高的"嗰幕? "有本有利" 11檔可能會被逼搶放, 令到步速正常。
"權勇駿"初步嘅賠率, 我覺得反而值過d爛鬼"旅英名駒"、"盟友"等。

RE: no. 12 雄威 ...
近況太沉, 體重偏高, 唔知點啦。

出面落雨砰砰聲, 又係知點 .... 撞撞吓啦! ^_^

RE: 金百利 .... 天域 ..... ....
呢場好平均, 是但一隻執 1檔, 都唔敢批死佢冇 P, 但係又唔敢話佢贏得嗰隻 !!!
呢兩隻都夠速度殺埋欄, "京城孖寶"未必頂佢哋嘅, 自己都想等人冚, 守 box seat 啩。
如果你呢場"金百利", "天域"好心水, 跟你 10蚊 Q+QPL 啦。:D

RE: 乖巧.... 不穏大熱....
想問點解?雖然我想搏 12檔"馬必威"式切入黎。

R3 x R6 兩隻 12檔 2x1, 中彩機會有幾高呢?高唔高過 1/144? 計檔位勝出率機會就遠低於此數, 肯定唔會俾集團分薄派彩 (因為佢哋冇咁傻)。

乖巧 守到一叠的機會唔算高

我都係想搏你果隻....

cold leg : 奪寶群英

Profiles of savingprivateryan   
MML

HK
發表於: 2007-06-13 on 17:19
短dash仔權勇駿 .... now 只 6th 熱門, 不如今次用佢 attack 三隻熱門 (now 代言人, 旅英名駒, 盟友)。

上帝禁區joey909kl

註冊於: 13/05/2003
發帖數目: 2105
發表於: 2007-06-13 on 20:07
我最後bet左必定好射孖寶...

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     
MML

HK
發表於: 2007-06-13 on 20:24
Quote:

On 2007-06-13 20:07, joey909kl wrote:
我最後bet左必定好射孖寶...

Congratulations! 可惜熱咗d.
Hehe, 由頭到屋都唔敢講 attack "即時燦爛", "必定好", 就跑呢 Q; 可惜 4號仔追唔到隻爛鬼"旅英名駒", 做咗 4哥仔。

發表於: 2007-06-13 on 20:36
險...好在追倒 起步推都立唔住皇龍俊駒果黃金boxseat位...好在有位搵出黎 唔使比皇龍俊駒攪

我射左4件 幫我嗌~ 7/9射左二百 1/3射左五十

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     

發表於: 2007-06-13 on 20:57
頂~冇賭過
d 財馭/能源之光貢快傢 立q左條欄...

發表於: 2007-06-13 on 20:57
頂~冇賭過

MML

HK
發表於: 2007-06-13 on 21:12
Quote:

On 2007-06-13 20:57, joey909kl wrote:
頂~冇賭過

Anyway, bingo la. ^_^

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款