登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

Video Form(VF)討論
管理員: MML, shlee, dfgghr, home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> Video Form(VF)討論 >> 偶撞 3x1賭得過冇?
Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )
Author 偶撞 3x1賭得過冇?
上帝禁區joey909kl

註冊於: 13/05/2003
發帖數目: 2105
發表於: 2007-06-19 on 23:05
雖然明知冇倍率 但好想買
我擔又比我買死
綠色駿威/威利來/福將臨門 有8成機會呢?

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2007-06-20 on 00:26
Quote:

On 2007-06-19 23:05, joey909kl wrote:
我擔又比我買死

"綠色駿威"、"福將臨門"都係嗰d對手, "威利來"就唔同哂。不過"威利來"上次頂風, 外檔切入搶放, last 未出力都 22.2 大勝, 姿態都幾嚇人; 時間就 4班水平, 但係質新馬進步一日千里, 唔睇得低吖。

"福將臨門"加 7磅跑多 200 應該冇問題啩, 唔會好似"同一世界"咁飄怱添啩, 但係點解唔 try "新馬短途錦標"嘅?冇 guts?

Profiles of MML   

發表於: 2007-06-20 on 10:47
些些~

我覺得好難播
7匹馬係咪得幸運輪/牛精富星窄d呢

你有咩睇倒 偶撞 豪黎睇下~

Profiles of joey909kl   Email joey909kl   Go to the user WebSite joey909kl     
MML

HK
發表於: 2007-06-20 on 17:47
Quote:

On 2007-06-20 10:47, joey909kl wrote:
些些~

我覺得好難播

可能馬主都後悔緊點解唔報錦標賽, 早知得小貓三加四隻, 搏吓話名 1班賽 WP 好過 新馬賽 W 吖, 獎金/卡士高好多喎, 馬主都有虛榮心架嘛。

"福將臨門"上次 pacing 蝕蝕地都贏"同一世界", "八運寶", 新馬短途錦標報名馬都係咁上下啫, "超勁精神"上次靠進步贏得, 大家都係鬥進度啫。

研究多一隻"功力勝", 佢 so far 跑過一次千八, 威力係在港出賽以來最強 (唔知會唔會只係 slow pacing 啱跑, 跑多次就知, 不過佢老母 .. 贏大長途, 可能 1800係好d), 上次淋地或者唔擅長, 前次都 OK, 今次 110 LB, 邊個先至騎到呢? .... 佢嘅 WP 賠率拍得住你嘅 W3x1/P3x1, 到時比較吓邊瓣抵買d。

MML

HK
發表於: 2007-06-23 on 21:24
Quote:

On 2007-06-19 23:05, joey909kl wrote:
我擔又比我買死

唔係呀化, 3隻都 1.x !!! 焗住 3x1 先至圍到數。祝你好運。

明日柏寶會唔會話"nothing is impossible" or "impossible is nothing"?

MML

HK
發表於: 2007-06-23 on 21:30
Quote:

On 2007-06-20 17:47, MML wrote:
Quote:

On 2007-06-20 10:47, joey909kl wrote:
些些~

我覺得好難播

可能馬主都後悔緊點解唔報錦標賽, 早知得小貓三加四隻, 搏吓話名 1班賽 WP 好過 新馬賽 W 吖, 獎金/卡士高好多喎, 馬主都有虛榮心架嘛。

"福將臨門"上次 pacing 蝕蝕地都贏"同一世界", "八運寶", 新馬短途錦標報名馬都係咁上下啫, "超勁精神"上次靠進步贏得, 大家都係鬥進度啫。

研究多一隻"功力勝", 佢 so far 跑過一次千八, 威力係在港出賽以來最強 (唔知會唔會只係 slow pacing 啱跑, 跑多次就知, 不過佢老母 .. 贏大長途, 可能 1800係好d), 上次淋地或者唔擅長, 前次都 OK, 今次 110 LB, 邊個先至騎到呢? .... 佢嘅 WP 賠率拍得住你嘅 W3x1/P3x1, 到時比較吓邊瓣抵買d。

尋晚同"功力勝"個買手傾偈, 佢都鍾意隻馬加程跑千八, 仲話最好留到後一後爆一段喎。
(佢梗係話隻馬好架啦, 唔得都係因為練得唔好架啫。) ^_^

發表於: 2007-06-23 on 22:03
[/quote]
唔係呀化, 3隻都 1.x !!! 焗住 3x1 先至圍到數。祝你好運。

明日柏寶會唔會話"nothing is impossible" or "impossible is nothing"?
[/quote]

會啊~和仔都帶領港隊贏15比1 la
http://www.metrohk.com.hk/news.php?startDate=22062007&newscat=6
我好鐘意圖中的和仔~

仲有今期便利都有和仔專訪兩板 ^_^

威利來比較激 始終三班對手 仲要係唔弱果兩三件
but 我食lunch果時bet左喇
希望有5倍la~

MML

HK
發表於: 2007-06-23 on 22:58
李健和 踢出香港足球傳奇
http://www.com.cuhk.edu.hk/ubeat/060272/story11.htm

發表於: 2007-06-24 on 12:37
oh...冇左五舊

MML

HK
發表於: 2007-06-24 on 13:38
Quote:

On 2007-06-24 12:37, joey909kl wrote:
oh...冇左五舊

Sorry for you!
Whyte said "impossible is impossible!" ^_^

Go to Page ( 1 | 2 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款