登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 上次大热門因場地變化至輸馬再出是商機
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )
Author 上次大热門因場地變化至輸馬再出是商機
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2008-02-19 on 15:16
嘩~~SAM兄,果然厲害,謝謝你付出甘多精力。

其實我唔覺得有咩所謂,反正都係吹下水而已,只不過世界好大,好多人好有料但唔會出聲,例如m字頭那個,R字頭個個,仲有好多好多字頭。

當然,講到最勁,梗係H字頭個個啦,甘靚既老婆都追到,生埋個甘可愛既仔仔,不過係窮之嘛。HAHA

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2008-02-19 on 17:56
所以我咪請求你開個Fans基金會,我地齊齊脫貧囉!

講番起買馬大細注的話題,咪九up下D陳年趣事大家開心下分享下,大家當吹水..
十幾年前我經常入馬場,亦識得下幾個馬主.有次響里面撞見馬主馬生,馬生拉我埋一邊細細聲講:”阿Sam,阿簡話我隻威x得今日W得播,得唔得閑一齊影張相威下呀”!嚇,咁堅料!我咪拿拿林跑去轉彎位襟機欏多幾雞打飛啦,返轉頭又見到馬生,問下佢打左飛末,馬生比飛我睇係WP1000共2000.仲笑咪咪問我:”你買幾多呀?”我當時真係唔知點樣答阿馬生好……

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
船主~~home

發表於: 2008-02-19 on 18:05
威x得

基金會???咪玩啦。

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2008-02-20 on 11:29
Quote:

On 2008-02-19 17:56, samana wrote:
所以我咪請求你開個Fans基金會,我地齊齊脫貧囉!

講番起買馬大細注的話題,咪九up下D陳年趣事大家開心下分享下,大家當吹水..
十幾年前我經常入馬場,亦識得下幾個馬主.有次響里面撞見馬主馬生,馬生拉我埋一邊細細聲講:”阿Sam,阿簡話我隻威x得今日W得播,得唔得閑一齊影張相威下呀”!嚇,咁堅料!我咪拿拿林跑去轉彎位襟機欏多幾雞打飛啦,返轉頭又見到馬生,問下佢打左飛末,馬生比飛我睇係WP1000共2000.仲笑咪咪問我:”你買幾多呀?”我當時真係唔知點樣答阿馬生好……

馬主有2種, 一是不賭錢, 至緊要威, 一是專賭大錢.
所以有啲馬主拉馬入房前會先同廐主講明. 至於亞簡啲料, 佢嘅親大佬都輸到暈, 不過亞簡都叫佢唔好賭馬. 咁亞簡以而係咪冇好料俾呢? 又唔係播, 係每年去佢松柏朗食盤菜時, 佢就會有隻堅料俾喇!

Profiles of JimmyMa   
晒馬samana

發表於: 2008-02-20 on 12:23
話時話,睇飛又似乎隻好耐力有料到堝,係唔係韋達慣左有Fans飛呢?臨場再睇下先.

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2008-02-20 on 15:17
再講返貼欄入位置的馬當磅位減到118磅時,今次有一只尾場。同心協力 呢只馬季初時負122磅貼欄跑第二名,再出本人評定系唔多夠班要等減分,現在負磅跌穿118以下磅位。估計會動食指,睇一下我的分析統計資料淮唔淮啦。蘇保羅今季幾只貼欄馬跑二三名的馬再出都搏減分,冠威星。必索威。同心協力,目前只有一只負磅低於118。其它兩只都超過118暫可不理。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
晒馬samana

發表於: 2008-02-20 on 15:46
唔係麻,Kam兄你成日改飛搞到我地班Fans好難跟個播.

龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2008-02-20 on 15:58
無改飛啊。尾場 好耐力 同心協力我就玩單QPQ。全日兩場單Q比較有信心。七場 鑽石精英 可圈可點。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
cmyk

註冊於: 10/01/2005
發帖數目: 641
發表於: 2008-02-20 on 23:13
各大高手好野!一人一隻加埋中三重彩
船主~~home兄『高智慧』
JimmyMa兄『馬友寶』
魔術師hkhorsetrack兄『馬友寶』
samana兄『心中有運』

Profiles of cmyk   
船主~~home

發表於: 2008-02-20 on 23:16
好明顯我係屎忽撞棍。
因為我係報紙有寫「高智慧」,而馬會都睇到架,點解馬會仲跑「高智慧」??奇怪~~

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款