登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

07-08年度個人實力挑戰賽★★★
管理員: home

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 07-08年度個人實力挑戰賽★★★ >> 淨買位置可以賺幾多呢?
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )
Author 淨買位置可以賺幾多呢?
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2008-02-20 on 17:15
1234兄,前四五名馬主騎師練馬師至有錢收咋播.

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
hkjc1234

註冊於: 20/02/2008
發帖數目: 12
發表於: 2008-02-20 on 17:26
我係話我貼出黎D馬通常都入前五名者∼

如果我買果隻P唔到,但係跑到個第四俾我睇,我都會冇咁怪自己丫

唔係我誇口,我貼P平均都有75%命中。不過我係唔知佢P出黎都唔會贏者∼呢層騎練都未必敢講啦∼∼

Profiles of hkjc1234   
晒馬samana

註冊於: 08/03/2006
發帖數目: 3635
發表於: 2008-02-20 on 17:29

Profiles of samana   Go to the user WebSite samana   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2008-02-20 on 17:46
Quote:

On 2008-02-20 17:26, hkjc1234 wrote:

如果我買果隻P唔到,但係跑到個第四俾我睇,我都會冇咁怪自己丫

唔係我誇口,我貼P平均都有75%命中。不過我係唔知佢P出黎都唔會贏者∼呢層騎練都未必敢講啦∼∼

又多了一名高手在此網出現實在榮幸,
小弟乃此網第一抄人貼士高手, 抄下抄下都係得 51% P..... 不過整季計都應該得D零錢執下執下~
真想睇高手兄出招~

Profiles of hkhorsetrack   
魔術師hkhorsetrack

註冊於: 21/09/2003
發帖數目: 3067
香港
發表於: 2008-02-20 on 17:48
第一場 11 寶行星
第二場 12 特擊
第三場 1 富高盈
第四場 5 百利寶
第五場 5 添喜悅
第六場 2 最佳孖寶
第七場 2 團隊精神
第八場 3 馬友寶

我又出"蕉"......8匹, 希望中到50%啦, 75%即六匹上名, 我等鼠輩實在無信心.....

Profiles of hkhorsetrack   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-02-20 on 17:49
Quote:

On 2008-02-20 17:26, hkjc1234 wrote:

單場位置與過關位置Q 是截然不同的投注方式。你無需介意別人的看法, 你可以為自己作一個長期統計 (say, 1季兩季), 不用真銀投注也可, 看看是否可以盈利及回報率如何; 當中, 亦可從不同派彩範圍、場地路程 ... etc & etc 篩選, 以分析結果, 決定 e.g. 應否刪除一些太冷或太熱的投注、集中在短途至中距離 ... etc & etc 。 同時, 你亦因此可以釐定合適注碼, 或決定放棄這投注方式。

(P.S. 你可同時統計 以你的位置投注對象, 作膽拖位置Q : 拖 3大熱門、 4大熱門、5大熱門等的結果, 以作將來分析比較。)

Profiles of MML   
MML

註冊於: 05/04/2003
發帖數目: 5650
HK
發表於: 2008-02-20 on 17:55
[quote]
On 2008-02-20 17:46, hkhorsetrack wrote:
Quote:

又多了一名高手在此網出現實在榮幸,
小弟乃此網第一抄人貼士高手, 抄下抄下都係得 51% P..... 不過整季計都應該得D零錢執下執下~
真想睇高手兄出招~

今季截至剛賽日, 我的 P 命中率是 52% (平均派彩 $23.5), 僅贏你 short head .... 不過尚未到終點。

(如果我有 75%, 我可以提早退休啦。) ^_^

Profiles of MML   
hkjc1234

註冊於: 20/02/2008
發帖數目: 12
發表於: 2008-02-20 on 17:55
好高興和你們交談呀∼
你見我貼多幾次就明我講既野啦∼

當然啦,冇話次次都會中,
三隻冷馬黎做世界都會有既∼

不過,我都係相信馬既實力多d
其實P都好好分架,好次上次買「奮鬥心」,
買得正路時,又好分喎,成$54.5P呀@@

得閒指教,互相抄襲哈哈

Profiles of hkjc1234   
cmyk

註冊於: 10/01/2005
發帖數目: 641
發表於: 2008-02-20 on 18:14
Quote:

你快D係網友心水馬果到貼馬,揀積分王同賠率王心水馬,跑完可以睇返左手面個上名率同勝出率

Profiles of cmyk   
文武geniusalex

註冊於: 13/08/2002
發帖數目: 1904
發表於: 2008-02-20 on 19:18
恭喜..第一場已因應大熱死左而收到理想位置派彩

Profiles of geniusalex   Email geniusalex   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款