登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

你地鍾意貼乜就貼
管理員: home, plenty, Amethyst

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 你地鍾意貼乜就貼 >> 王道 投注王終極奧義
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 )
Author 王道 投注王終極奧義
xmas8888

註冊於: 20/07/2003
發帖數目: 620
發表於: 2009-12-14 on 20:53
Quote:

On 2009-12-13 15:59, JimmyMa wrote:
Quote:

On 2009-12-13 08:47, xmas8888 wrote:
Quote:

On 2009-12-11 18:40, JimmyMa wrote:
所以部分職業集團早已看準這點,再來旺財的賠率分別是
WIN 8分鐘13.0 2分鐘11.0 開跑7.1

HaHa! 如果咁計,我比所謂賭馬集團高好多呢!
因為: 28 > 20 >14

星期三 獨贏
6 場 9 鑽飾光芒

4866 09/12/2009
21:36 跑馬地
星期三 位置
6 場 9 鑽飾光芒

馬師兄的確是有料之人,唔知馬師兄會否加入...0910個人實力挑戰賽...出番二手高招,俾我等後輩見識一下..

Xmas兄,我一把年紀,所以每做一件事,都會問吓自己一句; " 為乜先? ", 你叫我參加什麼個人實力挑戰賽,咁我目的為乜呢?我個人喜低調,不像贏馬人兄欲揚名立萬,而名氣對我嚟講,更絶無意義,反而我是利字當頭,見錢開眼的庸俗不堪之人。至於跑馬有冇料,可以睇番以前出嘅post, 同所講嘅嘢,一睇就知此人有冇料到喇!而我對於一些人常誇張地說: 什麼一些所謂賭馬集團贏幾多...
就更覺係笑話,對一啲未接觸過騎,練關係嘅人,就很容易誤信這些誇大的誤導. 至於跑馬點樣先可贏錢?首先就要學就係點係樣先唔好輸啲 " 無謂 "
錢就係最重要喇!至於你 Blog的名句,其實我都係絶對認同嫁!

先多謝馬師兄對小弟... Blog頭中的名句名..的讚賞,其實無論做任何事情.先要有目標,其次是方法...若果是一無目標.二無方法,又點可能有成功的來臨...

Profiles of xmas8888   Go to the user WebSite xmas8888   
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款