登入會員登記
Hi Anonymous
免費會員登記
如有任何疑問, 按此可直接與船主聯系。

歡 迎 訂 閱 「HKDB」會 員 2023- 2024 年 費 計 劃 將 於 現 時 開 始 接 受 註 冊 , 年 費 費 用 為 港 幣 1,700 元 正, 人 民 幣 1,600 元 正 。
月 費 費 用 為 港 幣 350 元 正, 人 民 幣 300 元 正 。
 各 會 員 可 以 經 Fax 或 網 上 申 請,方 法 請 查 看 登 記 辦 法

登入名稱

密碼

請建立帳號
忘了您的密碼?
首頁 
推薦本站 
聯絡我們 
個人帳號 
馬迷討論區 
申請PCS 
個人評述系統簡介 
FAQ 
收費事宜 
個人排位表 
個人配磅表 
網友心水馬 
各場獨贏賠率 
各場連贏賠率 
各場位置走勢 

香港賽馬 球迷集中贏 其他 來賓討論區
 香港賽馬 足球論壇 更新意見及報錯處 查詢
 刨馬技巧 個人評語系統
 銀行馬討論 你地鍾意貼乜就貼
 血統及外國賽事資料 會藉查詢
 賽事片段跟進馬 
 VF討論 

風中快勝
管理員: home, hkhorsetrack

Hong Kong Horse Database Forum Index >> 風中快勝 >> 魔兄 幾時收我為徒,帶我入行做評馬人
Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 下一頁 )
Author 魔兄 幾時收我為徒,帶我入行做評馬人
龍王kamchung

註冊於: 17/09/2005
發帖數目: 1700
發表於: 2008-02-02 on 18:15
要會費來做咩.有咩好野分享受.倍率馬會的網就有。數據馬會的網也有。自已也有.

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
cmyk

註冊於: 10/01/2005
發帖數目: 641
發表於: 2008-02-02 on 21:42
Quote:

On 2008-02-02 18:15, kamchung wrote:
要會費來做咩.有咩好野分享受.倍率馬會的網就有。數據馬會的網也有。自已也有.

淨係睇船主個孖寶飛已值得入會,雖然唔知邊隻贏,但可預知閘前邊隻會落飛,仲有果個全港首創個人排位表,真係好很正

Profiles of cmyk   
龍王kamchung

發表於: 2008-02-02 on 22:47
馬會網也有得睇啊。駛咩睇船就的啊。我賭馬唔北飛隔夜就買定的。

Profiles of kamchung   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
河馬仔hiphip3678

註冊於: 30/08/2004
發帖數目: 6147
發表於: 2008-02-02 on 22:56
獲利兄,D野真係好邪架,我買左第9場9-10$200正Q,佢真係開隻福到之星出來贏條鬚,小弟選馬都真係輸條街

Profiles of hiphip3678   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List    
JimmyMa

註冊於: 29/09/2006
發帖數目: 5345
Hongkong
發表於: 2008-02-03 on 13:00
Quote:

On 2008-02-02 22:56, hiphip3678 wrote:
獲利兄,D野真係好邪架,我買左第9場9-10$200正Q,佢真係開隻福到之星出來贏條鬚,小弟選馬都真係輸條街

河馬兄, 咁點解您唔加埋船主隻福到之星買条三重彩呀? 咁咪唔駛咁頂囉!

Profiles of JimmyMa   
船主~~home

註冊於: 13/03/2002
發帖數目: 9231
發表於: 2008-02-03 on 17:00
kamchung兄,對呀,呢家好多資料都可以係馬會網找到,或者遲D會起埋討論區,你就可以長駐個邊了。

我呢D屎忽撞棍而已,又贏唔到,贏到我又無錢收,唉...灰`~

Profiles of home   Go to the user WebSite home   ICQ Status  Add this uder to your ICQ Contact List  
龍王kamchung

發表於: 2008-02-03 on 17:08
睇飛只是加強信心對於一些突然變熱門的馬。像曉勝駒。突然變熱門馬獨贏得五倍,條Q搭大熱門只得12倍就知道落重飛信心十足,不過只能中到的熱門馬。20-99倍的冷馬就無飛睇架。人家練馬師也只當冷門機會來玩。像榮利俱全。將臣三號。要睇飛.見到咁冷就卻步。就唔會買啦。所以只有大師傅的馬突然變熱門會跟一下風,但都唔系一定得。有時練馬師都評估錯誤只馬得唔得架。賭馬我睇有無人貼個只馬,所有大熱門我都會有戒心。東尼仔的就信得過多的。

713719sxeditor

註冊於: 26/02/2004
發帖數目: 3448
發表於: 2008-02-03 on 17:44
坦白講,船主個網好多實用資料可睇可供參考
只係你唔識睇或唔知佢係寶

我成日講,十元百塊的投注,乜馬都中到
我從來都唔同d阿婆鬥誰識馬識幾多賽馬之道
因為佢地隨時贏萬萬聲
輸就輸十元,你試下真金白銀買過萬元一注的飛呀
你就不會咁口響天下無敵了

我無抵毁你賽馬天才,可能你真係前無古人,馬神上身
但你的自信真係幾令人討厭
最慘你又無一些贏百萬彩金的飛俾人睇,點令人信服

你的挑戰賽不可作準的,因為都係遊戲,等捱到季尾仍有幾十萬盈餘才出來寸人啦
否則只係一隻井底之蛙
你有無見過職業馬徒係買十元飛?

Profiles of sxeditor   
龍王kamchung

發表於: 2008-02-03 on 20:04
贏過百萬唔系難事。對於你的無知之徒來說當然是難事了。無下過苦功掂可有成績啊。你又試下玩挑戰賽啊。睇下你會唔會跑贏到過十萬啊。批死你一定唔得啊,

龍王kamchung

發表於: 2008-02-03 on 20:16
Quote:

On 2008-02-03 17:44, sxeditor wrote:
坦白講,船主個網好多實用資料可睇可供參考
只係你唔識睇或唔知佢係寶

我成日講,十元百塊的投注,乜馬都中到
我從來都唔同d阿婆鬥誰識馬識幾多賽馬之道
因為佢地隨時贏萬萬聲
輸就輸十元,你試下真金白銀買過萬元一注的飛呀
你就不會咁口響天下無敵了

我無抵毁你賽馬天才,可能你真係前無古人,馬神上身
但你的自信真係幾令人討厭
最慘你又無一些贏百萬彩金的飛俾人睇,點令人信服

你的挑戰賽不可作準的,因為都係遊戲,等捱到季尾仍有幾十萬盈餘才出來寸人啦
否則只係一隻井底之蛙
你有無見過職業馬徒係買十元飛?

本人現在中現在只是在測試皆段,並沒有真正下大注飛。等玩完今季下季就可睇到的過萬元的飛。你又試一下啊,睇你十元八元中唔中到啊,並非撞彩咁簡單,無料之人才會說這些話的。不要自欺人啊。到季尾有幾十萬又點架啊,又唔會有獎品送。

Go to Page ( Prev Pages 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 下一頁 )

Lock Topic Move Topic 刪除帖子
Web pages will look best if you use Google Chrome (1280 X 960) or above.
(c)Copyright. The hkhorsedb.com ALL RIGHTS RESERVED. If You Want Contact us , Please mail to Contact
訂閱條款